Ειδήσεις

Δέματα αγάπης σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας


Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία φορά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, μοιράζοντας δωρεάν τρόφιμα και δωροεπιταγές σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες του Περιφερειακού Τμ. Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας.

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ, οι υπάλληλοι και οι εθελοντές, του Περ/κού Τμ. ΕΕΣ Καρδίτσας, αξιοποιώντας δωρεά προερχόμενη από την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων του Οντάριο Καναδά, προσέφερε ανθρωπιστική βοήθεια σε πληγέντες της πόλης. Δόθηκαν 64 δωροεπιταγές των 40 ευρώ, σε 64 πληγείσες οικογένειες, για αγορά τροφίμων από σούπερ μάρκετ της Καρδίτσας. Ευχαριστούμε θερμά την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων του Καναδά για την εμπιστοσύνη τους στο Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Καρδίτσας αλλά και για την έμπρακτη βοήθειά τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Ας γίνει η προσφορά τους παράδειγμα για όλους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τις γιορτινές ημέρες του Πασχα, το Περ/κό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας προσέφερε (100) δέματα σε οικογένειες της πόλης μας.  Μονογονεϊκές ή πολύτεκνες οικογένειες, οικογένειες με άνεργα μέλη ή με μέλη που αντιμετωπίζουν πρόσκαιρα ή μονιμότερα προβλήματα υγείας, οικογένειες και ακόμη, μοναχικά άτομα με προβλήματα υγείας, υποστεγαζόμενοι, και άλλοι που έχουν καταγραφεί στο αρχείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ερυθρού Σταυρού, του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας.
Τα τρόφιμα προέρχονται από κοινωνικές, συλλογικές δράσεις του Τμήματος, τη σημαντική ποσότητα υλικής βοήθειας που μεταφέρθηκε από τις Κεντρικές Αποθήκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και την πολύτιμη προσφορά του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, μελών και εθελοντών του Τμήματος Καρδίτσας, καθώς και τη βοήθεια όλων των καταναλωτών, που συνεχίζει να στηρίζει το εθελοντικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι υπάλληλοι και οι εθελοντές του τμήματος ευχαριστούν θερμά όλους όσοι βοήθησαν στο να ολοκληρωθεί η διαδικασία της δεματοποίησης, τα οποία προσφέρθηκαν στις οικογένειες. Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Χαρούμενη Ανάσταση.

Προηγούμενο άρθρο Υδάτινη ανάσα για 2.000 στρέμματα στο Φύλλο
Επόμενο άρθρο Κάτω τα χέρια από το οχτάωρο και την Κυριακάτικη αργία