Ειδήσεις

Διαδικτυακό Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: «Ασφάλεια Βιομηχανικών Συστημάτων»


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει τετραήμερο διαδικτυακό σεμινάριο την Δευτέρα 23, την Τετάρτη 25, την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου & την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, ώρες 17:00–21:00, με θέμα: «Ασφάλεια Βιομηχανικών Συστημάτων», το οποίο θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να προτείνει αποτελεσματικές λύσεις ασφάλειας που αφορούν διαδικτυακούς κόμβους των βιομηχανικών συστημάτων ελέγχου καθώς επίσης να αναγάγει την ασφάλεια της εργασίας ως εργαλείο πρόληψης βιομηχανικών συστημάτων μεγάλης έκτασης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε υπευθύνους παραγωγής, διοικητικά στελέχη, υπεύθυνους λογιστηρίου και γενικά σε όλους εκείνους που εμπλέκονται ενεργά στο κύκλωμα λήψης αποφάσεων αλλά και διαχείρισης υλικών της επιχείρησης.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Λυμούρας, Διπλωματούχος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, του  τμήματος «Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών»με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στα «Συστήματα Αυτοματισμού» της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου(Ε.Μ.Π.). Δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της εκπαίδευσης με την πραγματοποίηση δεκάδων δια ζώσης και εξ αποστάσεως σεμινάρια με αντικείμενο: Ρομποτική, Προσαρμοστικός Έλεγχος,CAD(Computer AidDesign), Matlab, Labview,Java,Fortran, Ecdl, C κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχήςμπορείτε να μπείτε στο sthev.grή να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Χαρούλα Γκουσγκούνη) στο τηλέφωνο: 2410555507 και το email: members@sthev.gr.

Προηγούμενο άρθρο Τώρα είναι η ευκαιρία να γίνει <<αλλαγή σελίδας>> στην περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο 25 χρόνια λειτουργίας της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας