Ειδήσεις

Διακοπή τροφοδοσίας νερού στα δίκτυα ύδρευσης των Τ.Κ. Αγίου Ακακίου και Δρακότρυπας


Η Δ.Ε.Υ.Α. Μουζακίου ενημερώνει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Ακακίου του Δήμου Μουζακίου ότι, στις 06 Ιουλίου 2023, ημέρα Πέμπτη και για το χρονικό διάστημα από 8:00 π.μ. μέχρι και ώρα 14:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού λόγω εργασιών τοποθέτησης ειδικού τηλεμετρικού εξοπλισμού στους κεντρικούς τροφοδοτικούς αγωγούς, που εκκινούν από την κεντρική δεξαμενή του οικισμού.

Για τον ίδιο λόγο, η Δ.Ε.Υ.Α. Μουζακίου ενημερώνει και τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Δρακότρυπας του Δήμου Μουζακίου ότι, επίσης στις 06 Ιουλίου 2023, ημέρα Πέμπτη και για το χρονικό διάστημα από 9:00 π.μ. μέχρι και ώρα 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού.

Οι ανωτέρω επεμβάσεις εντάσσονται στο εκτελούμενο έργο της ΔΕΥΑΜουζακίου με τίτλο «Προμήθεια εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος-τηλεχειρισμός), παρακολούθησης και αυτόματου ελέγχου υδραυλικών και λειτουργικών παραμέτρων κεντρικού συστήματος τροφοδοσίας του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Μουζακίου».

Εάν ο εργασίες διαρκέσουν λιγότερο από τον αρχικό προγραμματισμό, ενδέχεται η υδροδότηση να αποκατασταθεί γρηγορότερα.

Σε κάθε περίπτωση και για λόγους προστασίας των εσωτερικών υδραυλικών τους εγκαταστάσεων, οι δημότες θα πρέπει να θεωρήσουν ότι τα δίκτυα τους δεν θα έχουν νερό καθ’ όλο το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Τέλος της εβδομάδας οι πληρωμές της Νιτρορύπανσης στους Αγρότες