Ειδήσεις

Τέλος της εβδομάδας οι πληρωμές της Νιτρορύπανσης στους Αγρότες


Με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Ευάγγελο Σημανδράκο επικοινώνησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός. Μεταξύ άλλων, στην ατζέντα της συζήτησης των 2 αντρών βρέθηκε  το ζήτημα της καταβολής των χρημάτων στους συμμετέχοντες αγρότες του προγράμματος της Νιτρορύπανσης.

Ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής ζήτησε από τον κ. Σημανδράκο την επίσπευση της διαδικασία των πληρωμών της Νιτρορύπανσης προκειμένου να πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των αγροτών. Επιπλέον, ο κ. Κωτσός σημείωσε στον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ ότι το τελευταίο διάστημα οι αγροτικές καλλιέργειες ιδιαίτερα στο Νομό Καρδίτσας υπέστησαν σημαντικές καταστροφές από τις έντονες κλιματικές αλλαγές οι οποίες ήταν πρωτόγνωρες για την περιοχή και για τη συγκεκριμένη περίοδο και για το λόγο αυτό η άμεση πληρωμή της Νιτρορύπνασης θα δώσει ανάσα στους αγρότες.

Ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, άκουσε με προσοχή τα όσα του παρουσίασε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός και τον πληροφόρησε ότι προγραμματίζεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές της Νιτρορύπνασης έτσι ώστε να ενισχυθούν οι δικαιούχοι του προγράμματος.

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή τροφοδοσίας νερού στα δίκτυα ύδρευσης των Τ.Κ. Αγίου Ακακίου και Δρακότρυπας
Επόμενο άρθρο Στήριξη ευπαθών ομάδων πληθυσμού στη Θεσσαλία