Ειδήσεις

Δήλωση στήριξης Τάκη Τουλιά στον Παναγιώτη Νάνο


 1ον Παρά τις αντίξοες συνθήκες(κορωνοϊός, «Ιανός», ενεργειακό, ακρίβεια),  έκαμε σπουδαίο έργο και κάλυψε τις χαμένες τετραετίες του προηγούμενου δημάρχου. Έφερε πολλά χρήματα στο Δήμο (29,2 εκατ. ευρώ) και δρομολόγησε μεγάλα έργα Ανάπτυξης, με πνεύμα καινοτομίας και εξωστρέφειας.

2ον Πέτυχε το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αγράφων με 30.000.000 εξασφαλισμένες πιστώσεις. Αυτό είναι άθλος και πραγματικά είναι ο μόνος που μπορεί να υλοποιήσει ένα τόσο μεγάλο πρόγραμμα, ακριβώς γιατί το σχεδίασε ο ίδιος.Είναι ο μόνος που μπορεί να υποστηρίξει τους αγρότες, τους επιχειρηματίες, τον Τουρισμό και την επιχειρηματικότητα.

3ον O Παναγιώτης Νάνος δικαιούται μια δεύτερη θητεία, σε αντίθεση με τον προηγούμενο ισόβιο δήμαρχο, ο οποίος με την μέτρια διαχείριση καταδίκασε τον τόπο στην στασιμότητα. Ο προηγούμενος θεωρεί ότι δεν του έφτασαν 25 χρόνια, διεκδικεί την επανεκλογή μέσα από ανίερες συμμαχίες, προεκλογικά ανατολίτικα παζάρια, απειλές και μεθόδους παρακμής που δεν συνάδουν σε πολιτισμένες κοινωνίες.  Ο άνθρωπος δεν έχει όραμα, ούτε πρόγραμμα για την Λίμνη Πλαστήρα, ο μόνος ιδιοτελής στόχος είναι πως θα ξανακαθίσει στην καρέκλα του Δημάρχου και κάνει ό,τι μπορεί για να το πετύχει.

4ον Ο Νάνος έχει έναν αληθινά υπερκομματικό συνδυασμό και έχει τους καλύτερους υποψηφίους από κάθε χωριό. Είναι ό,τι καλύτερο έχει ο Δήμος μας, οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν εγγύηση για την Ανάπτυξη της λίμνης.

5ον Ως δήμαρχος ο Παναγιώτης Νάνος έχει υγιή αφετηρία και διοικεί έντιμα, όλοι το αναγνωρίζουν αυτό, φίλοικαι εχθροί. Δεν κάνει διακρίσεις,ούτε απέκλεισε κανέναν από έργα, κράτησε ακόμα και τους ειδικούς συνεργάτες του αντιπάλου του, είναι δίκαιος και όχι εκδικητικός σαν τον προηγούμενο.

6ονΕπιπλέον, προσωπικά αισθάνομαι δικαιωμένος διότι ο Παναγιώτης Νάνος, ανανέωσε το Δήμο, έθεσε θεμέλια για την Ανάπτυξη, ουσιαστικά έκαμε πράξη και τους δικούς μας στόχους, επιβεβαιώνοντας στην πράξη τον δικό μας αγώνα.

Για αυτούς τους λόγους ψηφίζω φανερά Παναγιώτη Νάνο και θεωρώ ότι η νίκη δικαιωματικά του αξίζει. Οι κοινωνίες προχωρούν πάντα μπροστά, δεν γυρίζουν πίσω.

Προηγούμενο άρθρο Παιδικές Βιβλιοθήκες Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας: Έχω Δικαίωμα!
Επόμενο άρθρο Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας για την απώλεια του Βάϊου Μπάτρα