Ειδήσεις

Δήμος Μουζακίου: Διεξαγωγή του 3ου αγώνα Scramble Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη πραγματοποίησε την Δευτέρα 19/07 στο δημαρχείο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μοτοσικλετιστών Μαυρομματίου (ΜΣΜ), Νέστορας Δουμανάς, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου, Νώντα Γκινή και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μαυρομματίου, Γιώργο Νάσιο.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του 3ου αγώνα Scramble Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας, ο οποίος έχει οριστεί στις 3/10, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της Αθλητικής ΜΟΤοσυκλετιστικής  Ομοσπονδίας Ελλάδος (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε), ο ΜΣΜ  με υποβολή αιτήματος προς τον Δήμαρχο Μουζακίου, γνωστοποίησε την κοινοτική έκταση που θα επιθυμούσε να λάβει χώρα το εν λόγο γεγονός, ζητώντας τη συμβολή του.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μουζακίου, τόνισε: «Γεγονότα που προάγουν τον αθλητισμό και συνάμα συμβάλουν στην καλύτερη δυνατή προβολή του τόπου μας, μας χαροποιούν ιδιαίτερα και μας βρίσκουν αρωγούς. Έτσι, έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε με τον Μ.Σ.Μ. τη συνδιοργάνωση του 3ου αγώνα Scramble Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας. Σε μια πρώτη συνάντηση με τους κ.κ Δουμανά, Γκινή και Νάσιο συζητήσαμε τις λεπτομέρειες που αφορούν στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας, καθώς ο Δήμος Μουζακίου θα παραχωρήσει την κοινοτική έκταση. Το 2021 είναι η πρώτη επίσημη αγωνιστική χρονιά που ο Μ.Σ.Μ. με το αθλητικό του δυναμικό μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο της μοτοσυκλέτας αλλά και η πρώτη του επίσημη αθλητική διοργάνωση. Θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο τους, καλή και επιτυχημένη αγωνιστική πορεία στην τρέχουσα σεζόν. Ως Δημοτική Αρχή θα συμβάλουμε στο να διεξαχθεί άρτια αλλά και με επιτυχία η συγκεκριμένη εκδήλωση».

Ο 3ος αγώνα Scramble Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας, είναι αφιερωμένος στον Γεώργιο Καραϊσκάκη, το άξιο τέκνο του Δήμου Μουζακίου και της γενέτειράς του το Μαυρομμάτι και στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

Προηγούμενο άρθρο STHEV Export Winners: Αναβαθμίζεται η υπηρεσία που προσφέρεται εδώ και 30 για τις επιχειρήσεις
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού για την Τρίτη 20 Ιουλίου