Ειδήσεις

STHEV Export Winners: Αναβαθμίζεται η υπηρεσία που προσφέρεται εδώ και 30 για τις επιχειρήσεις


Ο ΣΘΕΒ λειτουργώντας ως σύμμαχος των επιχειρήσεων και ακολουθώντας τα επιχειρηματικά δρώμενα αναβάθμισε περαιτέρω, την υπηρεσία εξαγωγών STHEV Export winners.

Στόχος της υπηρεσίας είναι η στήριξη των επιχειρήσεων μελών που ασχολούνται με τις εξαγωγές ή ενδιαφέρονται να εξάγουν, συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια και στη διεθνή ανάπτυξή τους. Επιπροσθέτως,  η συνεργασία του Συνδέσμου με τις Πρεσβείες, τα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών και Υποθέσεων σε όλο τον κόσμο, το Δίκτυο Πράξη και το Enterprise Greece είναι η απόδειξη της εμπειρίας του, που στηρίζει τα τελευταία 30 χρόνια τα μέλη του.

Σε καιρούς έντονης ανταγωνιστικότητας και χαώδους τεχνογνωσίας κύριο μέλημα των εμπλεκόμενων με τον επιχειρηματικό τομέα είναι να ενισχύσουν τον εξαγωγικό τους προσανατολισμό ώστε τα προϊόντα τους να διατεθούν σε ξένες αγορές καθώς η ποιότητά τους είναι ασύγκριτα υψηλή.Ο ΣΘΕΒ έχοντας την εμπειρία και την πλήρητεχνογνωσία είναι το σημείο αναφοράς των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας και με την αναβάθμιση και ενδυνάμωση της υπηρεσίας αυτής με σκοπότην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στις διεθνείς αγορές, την υποστήριξη των περιφερειακών επιχειρήσεων να προσεγγίσουν νέες αγορές και να εντοπίσουν νέους εταίρους έτσι ώστε να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους

Το όραμα του Συνδέσμου και δημιουργού αυτής της υπηρεσίας είναι να υιοθετήσει η ελληνική κοινωνία μια κουλτούρα εξωστρέφειας όπου θα συμβάλει στην αύξηση του ΑΕΠ και συνεπώς στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει να υποστηρίζει καινοτόμες υπηρεσίες τηρώντας την υπόσχεσηπου έχει δώσει,να βρίσκεται κοντά στο πλευρό των επιχειρήσεων και στις επικείμενες ανάγκες τους.

Για περισσότερες πληροφορίεςoι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούνε να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://www.sthev.gr/export-winners/  ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδιος: κ. Κώστας Γρηγορίου, τηλ. 2410555507, e-mail: sthev@sthev.gr).

Προηγούμενο άρθρο Ιωάννης Λ. Κολοβός: Αδιαφορία, ψέματα, παραμύθια και αχαρτογράφητα σημεία από τον δήμαρχο και τον συνέταιρο του Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ
Επόμενο άρθρο Δήμος Μουζακίου: Διεξαγωγή του 3ου αγώνα Scramble Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας