Ειδήσεις

Δήμος Μουζακίου: Εντυπωσιακή παρουσίαση των τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου στο Αγναντερό από τη ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.), μέσα σε γιορτινό κλίμα, πραγματοποίησε στο Δημοτικό Σχολείο Αγναντερού παρουσίαση των Τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου, καθώς στην Τοπική Κοινότητα λειτουργεί και Παράρτημά του.

Μαθήτριες και μαθητές της πάντα δραστήριας και πολύ επιτυχημένης Καλλιτεχνικής Δομής του Δήμου, έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας μουσικών κομματιώνκατά μόνας και χορωδιακά, με την ασφαλή καθοδήγηση των άριστων δασκάλων τους οι οποίοι επιτελούν σημαντικό έργο διαχρονικά στην περιοχή μας.

Στην παρουσίαση έδωσαν το παρών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και του ΝΠΔΔ (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα) κ. Μαρία Καραμπέκου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αποστολία Αγγελάκη, κ. Γιώργος Φούντας, κ. Νίκος Ζαρνακούπης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. κ. Χρήστος Κουτρουμάνος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγναντερού κ. Νικήτας Παπακώστας και πλήθος δημοτών.

Νέα εκδήλωση θα γίνει στο Μουζάκι την ερχόμενη Δευτέρα 19/12/2022.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νέο αντιπλημμυρικό έργο στον ποταμό Ενιπέα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Άκαρπη η συνάντηση των αγροτών με τον Υπουργό