Ειδήσεις

Δήμος Σοφάδων: Δωρεάν rapid tests την Κυριακή στις ΤΚ Μαυραχάδων και Ματαράγκας


Doctor in protective gloves & workwear holding Testing Kit for the coronavirus test. The doctor is collecting nasal sample for a young lady with a sampling swab.

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών  και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.  Συγκεκριμένα:

Την Κυριακή 21/3/2021  από ώρα 09.00 έως 11.00 θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapid tests) στην ΤΚ Μαυραχάδων όπου μπορούν να ελεγχθούν δημότες και των γειτονικών κοινοτήτων αλλά και όποιος  κάτοικος άλλης περιοχής επιθυμεί.

Την Κυριακή 21/3/2021  από ώρα 11.00 έως 14.00 θα πραγματοποιηθούν  δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapid tests) στη Ματαράγκα όπου μπορούν να ελεγχθούν δημότες και των γειτονικών κοινοτήτων αλλά και όποιος  κάτοικος άλλης περιοχής επιθυμεί.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους, αποστέλλοντας SMS με τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση τους.

Προηγούμενο άρθρο Απεργιακή κινητοποίηση μόνο για τους εκπαιδευτικούς στα ειδικά σχολεία!!!
Επόμενο άρθρο Ο Σύλλογος ΟΤΑ για τα ζητήματα των εργαζομένων του Δ. Σοφάδων