Ειδήσεις

Ο Σύλλογος ΟΤΑ για τα ζητήματα των εργαζομένων του Δ. Σοφάδων


Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας Απόστολος Ταξιάρχης και το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτης Καμινιώτης εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. συμμετείχαν στην προγραμματισμένη σύσκεψη με την αντιδήμαρχο Διοικητικού – Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Σοφάδων κ. Καφάση – Δεδιλιάρη Θώμη στο γραφείο της στο Δημαρχείο Σοφάδων.

Η σύσκεψη έγινε με σκοπό να συζητήσουμε και να θέσουμε υπόψη της κας Αντιδημάρχου διάφορα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της και έχουν σχέση με τους εργαζόμενους του Δήμου Σοφάδων.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης που πρέπει να πούμε πως εξελίσσονταν ομαλά και σε πολιτισμένο κλίμα ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος εισήλθε στο γραφείο της Αντιδημάρχου από την πίσω πόρτα, διέκοψε την σύσκεψη και απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους των εργαζομένων με ειρωνικό τρόπο ζήτησε να μάθει τι κάνουμε εμείς στο χώρο του Δημαρχείου.

Παρά τις εξηγήσεις μας με κόσμιο τρόπο προς τον Δήμαρχο ότι εμείς συμμετέχουμε σε μια προγραμματισμένη σύσκεψη με την κ. Αντιδήμαρχο και ότι δεν κάναμε κατάληψη το Δημαρχείο ο ίδιος συνέχισε να μας μιλά απαξιωτικά του στυλ «μαγκιές σε μένα δεν περνάνε»!!! και πριν αποχωρήσει από το γραφείο μας ζήτησε να αποχωρήσουμε από το Δημαρχείο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας με ομόφωνη απόφασή του χαρακτηρίζει ως απαράδεκτη και απαξιωτική την συμπεριφορά του Δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου σε βάρος του Προέδρου και του μέλους του Συλλόγου, Απόστολου Ταξιάρχη και Παναγιώτη Καμινιώτη αντίστοιχα.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι παρωχημένες, ατελέσφορες  δεν συμβάλουν ποτέ σε ένα ειλικρινή διάλογο με στόχο την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων και είναι καταδικαστέες από το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Σοφάδων: Δωρεάν rapid tests την Κυριακή στις ΤΚ Μαυραχάδων και Ματαράγκας
Επόμενο άρθρο Γ. Κωτσός: Στοχεύουμε στην αύξηση της απασχόλης, στηρίζουμε το εργατικό δυναμικό