Ειδήσεις

ΔΟΠΑΠΑΠ: 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821


Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά ( Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.), αποτίοντας φόρο τιμής στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821, προχωρά στην υλοποίηση δράσεων που θα πραγματοποιηθούν από τις 28 Ιουνίου εώς και τις 2 Ιουλίου στους χώρους των παιδικών σταθμών Παλαμά και Προαστίου.

Οι ήρωες του ’21, αυτοί οι γενναίοι πρόγονοί μας που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση αγωνίστηκαν για την λευτεριά, αποτελούν για όλους τους Έλληνες παράδειγμα προς μίμηση.

Η  εθνική υπερηφάνια ξεχειλίζει από κάθε κύτταρο του Έλληνα και χρέος όλων μας είναι η διασφάλιση της Ιστορίας μας.

Οι δράσεις θα περιλαμβάνουν πλήθος αναφορών στα ιστορικά γεγονότα του ’21 μέσω της αφήγησης ξεχωριστών βιβλίων που υπάρχουν διαθέσιμα στους παιδικούς σταθμούς και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Παλαμά, ενώ παράλληλα θα διανθιστούν με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Ταυτόχρονα τα παιδιά θα απασχοληθούν φτιάχνοντας διάφορες χειροτεχνίες και θα νιώσουν τη χαρά της δημιουργίας. Τραγούδια της επετείου, γέλια και χαρούμενες παιδικές φωνές θα αντηχήσουν σε όλο τον δήμο μας!

Σ’ αυτό το πενθήμερο δράσεων κύριοι πρωταγωνιστές θα είναι τα παιδιά, η μάθηση και η διασκέδαση!!

Κατά τη διάρκεια των δράσεων θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στην πανδημία και η πραγματοποίησή τους θα γίνει δίχως την παρουσία κοινού.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εγκαινιάστηκε η Εικαστική Έκθεση έργων μαθητών από όλη τη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Να αποζημιωθούν γρήγορα για το 100% της ζημιάς που υπέστησαν οι αγρότες