Ειδήσεις

Δωρεά του Κολλεγίου Αθηνών στο Γενικό Λύκειο Μουζακίου


Το Γενικό Λύκειο Μουζακίου φιλοξένησε την προηγούμενη εβδομάδα μαθητές/μαθήτριες και εκπαιδευτικούς του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών. Αναπόσπαστο στοιχείο της φιλοσοφίας του Κολλεγίου είναι η έμφαση στην κοινωνική αντίληψη, που εκφράζεται με τη συστηματική καλλιέργεια στη μαθητική κοινότητα πνεύματος συλλογικής δράσης και αλληλεγγύης.  Στο πλαίσιο αυτό καθιερώθηκε και ο Θεσμός της Εξόρμησης ως έκφραση κοινωνικής ευαισθησίας και κοινωνικής υπευθυνότητας των Μαθητικών Κοινοτήτων.

Τον Νοέμβριο 2020 το Κολλέγιο Αθηνών προσέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στον πληγέντα από τον «Ιανό» Νομό μας. Φέτος μαθητές/μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του Ομίλου «Εξόρμηση» του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών, στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Εξόρμηση 2023: Καρδίτσα, πολιτισμός και μνημεία», πραγματοποίησαν  τριήμερη επίσκεψη και ξεναγήθηκαν στην περιοχή μας. Ολοκληρώνοντας τη δράση τους και αποδεικνύοντας την αλληλεγγύη και τη γενναιοδωρία τους προς άλλες σχολικές μονάδες, μάς προσέφεραν τέσσερις smart τηλεοράσεις 55 ιντσών, αναγκαίες για την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης από το Σχολείο μας.

Ο Διευθυντής, κ. Γεώργιος Φιλίππου, και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Μουζακίου, ευχαριστούμε ολόθερμα το Λύκειο Κολλεγίου Αθηνών για τη δωρεά και δεσμευόμαστε για τη συνέχιση της συνεργασίας μας πάνω σε δράσεις κοινού ενδιαφέροντος.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Επισκέψεων Γιώργου Κωτσού, Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα