Ειδήσεις

Δυο στα δυο για την ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου


Δυο στα δυο για την ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου που επιβλήθηκε εκτός έδρας της ομάδας του Α.Ο. Καλαμπάκας με σκορ 47-59. Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μουζακίου είχε εκτός έδρας παιχνίδι, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους παίκτες της να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση και να φθάσουν δίκαια στη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό με τους παίκτες του Στέφανου Μπελάγια να προσπαθούνε να δώσουν ένα πιο γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι αναγκάζοντας την αντίπαλη ομάδα να τους σταματάει με φάουλ. Οι πολλές χαμένες βολές και κάποια εύκολα σουτ, ήταν οι παράγοντες που η ομάδα της Καλαμπάκας ήταν κοντά στο σκορ με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (31-38).

Η αποβολή του Σκούρα στο δεύτερο δεκάλεπτο που χρεώθηκε με μια τεχνική ποινή και ένα αντιαθλητικό φάουλ και οι απουσίες των Γκαραβέλα, Στεργιούλη και Χύτα έκαναν πιο δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων.  Έχοντας όμως για ένα ακόμα παιχνίδι σε πολύ καλή μέρα αμυντικά και επιθετικά τον Ελευθερίου που πέτυχε 17 πόντους με ένα τρίποντο και άξιους συμπαραστάτες τους Λάμπα, Αμβροσίου και  Σιώλο η ομάδα του Μουζακίου δεν δυσκολεύτηκε να κλειδώσει την υπόθεση νίκη.

Ο Στέφανος Μπελάγιας είδε τους νεαρούς Κακκαβά και Σαββόγλου να έχουν θετική παρουσία στον αγώνα και παιχνίδι με το παιχνίδι αναμένεται να βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα. Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Λευτέρη Καράμπαλη που τα προηγούμενα χρόνια ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας.

Επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με την ομάδα της Ε.Α. Λάρισας την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και ώρα 5:00μμ.

 

 

Δεκάλεπτα: 15-15, 31-38, 41-46, 47-59

Διαιτητές: Κυρίτσης Αθ. – Πάβελιτς

Α.Ο. Καλαμπάκας (Σπανός) Αθανασούλας, Φώτης 1, Μάντζιος 5(1), Παπαπούλιος 3, Μάνθος 7, Βλαχοδήμος, Παπατζιμόπουλος 2, Σπανός 2, Γκιόκας, Τσιάκαλος, Ούτος 16(3), Δρουμάκας 11(1)

Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» (Μπελάγιας Σ.) Καράμπαλης, Σιώλος 8(1), Σπανός, Σαββόγλου 3, Λάμπας 12, Ελευθερίου 17(1), Κακκαβάς 5, Αμβροσίου 8(2), Μπίζιος 6, Σκούρας.

 

Προηγούμενο άρθρο Η έκθεση φωτογραφίας Έυζωνες, οι φύλακες των αφανών στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Δράσεις της Επιστημονικής Ένωσης Educom+: Η κοινότητα για το συν στην Εκπαίδευση