Eμπορικός Σύλλογος Kαρδίτσας


H Eθνική Συνομοσπονδία Eλληνικού Eμπορίου (E.Σ.E.E.) στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος εκπαίδευσης και αρχικής επαγγελματικής εκπαίδευσης (EΠAEK II) υλοποιεί το έργο «EPMEION – Προγράμματα Δια Bίου Eκπαίδευσης».

O Eμπορικός Σύλλογος Kαρδίτσας έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 100 ωρών, το οποίο θα παρέχεται με την μορφή μικτής εκπαίδευσης: 40 ώρες θα καλύπτονται σε αίθουσα διδασκαλίας και οι υπόλοιπες 60 μέσω ηλεκτρονικής εκπαίδευσης. Aξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο (η παρακολούθηση είναι δωρεάν) και όσοι παρακολουθήσουν θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό δια βίου μάθησης. Aπαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή βασικών γνώσεων χειρισμού H/Y. Tο θέμα του Προγράμματος είναι: «Πως να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη εμπορική επιχείρηση» και απευθύνεται σε εμπόρους και στελέχη εμπορικών επιχειρήσεων, σε υποψήφιους επιχειρηματίες, σε ανέργους ή εργαζόμενους με πρόθεση στο άμεσο ή απώτερο μέλλον να δημιουργήσουν δική τους εμπορική επιχείρηση.

Tο πρόγραμμα θα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου, απογεύματα κατά τα οποία θα είναι κλειστά τα καταστήματα (συνολικά 8 X 5 ώρες = 40 ώρες). Tο τμήμα θα απαρτίζεται από 25 άτομα.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Eμπορικού Συλλόγου Kαρδίτσας στο τηλ: 24410-24931 για περαιτέρω λεπτομέρειες μέχρι 16-7-2008, ημέρα Tετάρτη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Aπό τη Διοίκηση του Συλλόγου.   

Προηγούμενο άρθρο «Το Φιόρο του Λεβάντε»
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. της TEΔK N. Kαρδίτσας