Ειδήσεις

E-learning σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ: Πωλήσεις σε περιόδους κρίσης


Ο ΣΘΕΒ διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών την Τετάρτη 20 και την Παρασκευή 22 Μαΐου, ώρες 17:00-21:00 με θέμα: «Selling in crisis», με μέγιστο αριθμό εκπαιδευομένων 15 άτομα.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις τεχνικές και τις σύγχρονες μεθόδους ανάπτυξης πωλήσεων κατά τη διάρκεια της κρίσης. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου δίνει έμφαση στην αποτελεσματική διαδικασία της πώλησης, τα σημεία που θα πρέπει να προσέχει ο κάθε πωλητής αλλά και πως θα διατηρήσει τον πελάτη και θα επεκτείνει το πελατολόγιο του ακόμη και αν δεν έχει επιτευχθεί η πώληση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη, τους εργαζόμενους και τους προϊσταμένους τμημάτων που επιθυμούν να αναπτύξουν τις προσωπικές τους ικανότητες πάνω στις πωλήσεις.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Πέτρος Ρούσης, σύμβουλος εκπαίδευσης. Είναι πιστοποιημένος, full-time εκπαιδευτής σε θέματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ στο τηλ. 2410555507 και email: education@sthev.gr (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαΐου

Προηγούμενο άρθρο Προστασία της καστανοκαλλιέργειας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Το χρονολόγιο των εκπαιδευτικών εξελίξεων, στον καιρό της πανδημίας