Ειδήσεις

Ευχές για το Νέο Έτος από το Δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου


Ας είναι το 2023 ένα πραγματικά Νέο Έτος και μια νέα αρχή στη ζωή του καθενός μας, αφήνοντας πίσω τις τόσες δυσκολίες και τα προβλήματα που υπήρξαν την χρονιά που μας πέρασε, που ελπίζουμε να ήταν και η τελευταία της πανδημίας του covid-19. Με πίστη, αγάπη, αισιοδοξία, κοινή προσπάθεια, αλληλεγγύη και ενότητα, βγήκαμε νικητές από αυτή την δοκιμασία. Με πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς στον συνάνθρωπό μας,ας συνεχίσουμε να πορευόμαστε και τη νέα χρονιά που έρχεται!

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλαμά θα συνεχίσει να αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της και τα μέσα που διαθέτει, για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και της περιοχής, τη στήριξη των πολιτών και ιδιαίτερα των αδυνάτων, συνεπής στο λόγο και στόχο της.

Η πολλαπλή στήριξη εκ μέρους συμπολιτών μας και φορέων, επαγγελματιών και απλών κατοίκων, υπήρξε πολύ σημαντική και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. Οι αρχές της αλληλεγγύης και προσφοράς για τον συνάνθρωπό μας, είναι αξίες που δεν αποτιμούνται, αλλά και βάση για το μέλλον όλων μας.

Εύχομαι σε όλους, το νέο έτος 2023 να φέρει υγεία, δύναμη, αξίες ηθικές και έργο προσφοράς και δημιουργίας σε όλους.

Καλή χρονιάκαι ευτυχισμένο το νέο έτος!!

Ο Δήμαρχος Παλαμά

Γιώργος Σακελλαρίου

 

Προηγούμενο άρθρο Ετήσια συνάντηση φοιτητών και φοιτητριών
Επόμενο άρθρο Νύχτα των ευχών: Μαγικό σκηνικό στη πόλη των Σοφάδων