Ειδήσεις

Ευχές του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καραγιάννη για τη νέα σχολική χρονιά


Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς , θα ήθελα να ευχηθώ στους μαθητές και τις μαθήτριες μια καλή και δημιουργική χρονιά. Με προσπάθεια,  επιμονή και υπευθυνότητα, τους εύχομαι να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια  για μια δημιουργική πορεία στον  τομέα της γνώσης αλλά  και αρχές και αξίες ώστε να βγουν  ολοκληρωμένοι άνθρωποι και υπεύθυνοι πολίτες.

Στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς ,αντοχή και δύναμη για να ανταποκριθούν  στο δύσκολο και υπεύθυνο λειτούργημά τους κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.

Και στους γονείς  επίσης, κουράγιο και υπομονή  για να στηρίζουν τα παιδιά τους στον απαιτητικό αγώνα της γνώσης που έχουν μπροστά τους.

Το φετινό σχολικό έτος ξεκινά,δυστυχώς πάλι μέσα σε δύσκολες συνθήκες καθώς η προστασία της υγείας όλης της σχολικής κοινότητας αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Είμαι βέβαιος ότι το σύνολο των εκπαιδευτικών και των μαθητών θα συμβάλλει στη διασφάλιση της υγείας όλων και στην ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων, με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας και ακούγοντας τις συμβουλές των ειδικών .

Καλή σχολική χρονιά σε όλους με υγεία.

Προηγούμενο άρθρο Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού
Επόμενο άρθρο Πληρωμές ύψους 29.492 ευρώ σε Καρδιτσιώτες για τον παγετό άνοιξη 2021