Ειδήσεις

Εγκαίνια του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Μελισσοκομίας στη Λάρισα


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας, παρουσία πλήθους κόσμου και προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκαν στις 22-05-2024 τα εγκαίνια του κτιρίου στο οποίο θα στεγαστεί το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Μελισσοκομίας, του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής, της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, στη Λάρισα, στο συγκρότημα Γαιόπολις. Ο Διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Επίκουρος Καθηγητής κ. Αλ. Παπαχριστόφορος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς για το νέο εργαστήριο.

Την κορδέλα έκοψαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Χ. Μπιλλίνης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών Καθηγητής κ. Π. Πλαγεράς και ο εκπρόσωπος της Apivita (μέγας χορηγός).

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Dr. Gérard Arnold, ομότιμος Διευθυντής Έρευνας στο Εθνικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών της Γαλλίας (CNRS). Ο τίτλος ομιλίας: «Ερωτήματα σχετικά με την αξιολόγηση κινδύνου των φυτοφαρμάκων και η πολιτική έρευνας της ΕΕ στο συγκεκριμένο πεδίο».

Ακολούθησε εκδήλωση στο νέο κτίριο του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Μελισσοκομίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία του Τάσου Τσιαπλέ, περιφερειακού συμβούλου Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο συνέδριο της ΕΝΠΕ για την αγροτική ανάπτυξη
Επόμενο άρθρο Πραγματοποίηση B2B INFO SESSION με Θέμα: Σχέδια Εκτάκτων Αναγκών και Κυβερνοασφάλεια