Ειδήσεις

Εγκαινιάζεται η νέα αίθουσα Τέχνης Troukis Art Gallery


Η GALLERY TROUKIS ιδρύεται από τον Χρυσόστομο Τρούκη. Είναι η  συνέχεια της GALLERY << TEXNH>> που ιδρύθηκε από τον ΙΩΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΣΤΌΜΟΥ  ΤΡΟΎΚΗ. Μεγάλο  ρόλο  στην ενασχόληση  του Χρυσόστομου  Τρούκη  με την τέχνη  έπαιξε  η καλλιτεχνική  ομάδα  που ιδρύθηκε  από τον πατέρα  του  Ιωάννη  Χρ. Τρούκη εικαστικό και την μητέρα  του Μαρία Χαρ. Καραπαναγιώτη χορογράφο με την διακριτική ονομασία  – Δρυάδες Εν Πλώ με την οποία ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και πλέον είναι βασικό στέλεχος και μέλος της.

Στο νέο χώρο φιλοξενούνται  εκθέσεις εικαστικών, γλυπτικής, φωτογραφίας και κάθε μορφής τέχνης, εκθέσεις βιβλίων ποίησης και λογοτεχνίας, μουσικές βραδιές. Υπάρχει  η δυνατότητα  διοργάνωσης και διεξαγωγής  σεμιναρίων , διαλέξεων και εκθέσεων σε συνεργασία με άλλες ομάδες και φορείς ενώ ήδη προετοιμάζονται κύκλοι μαθημάτων από προσκεκλημένους  εισηγητές, καλλιτέχνες αναγνωρισμένου κύρους διαδικτυακά και δια ζώσης σε συνεργασία  με την καλλιτεχνική ομάδα- Δρυάδες εν Πλώ- .

Η GALLERY  TROUKIS  ανοίγει τις πόρτες της προς το κοινό και σας προσκαλεί στα εγκαίνια την ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ   και ώρα 19:00.

 

Προηγούμενο άρθρο Επί πλέον προκαταβολές 26,2 εκατ. ευρώ στους πληγέντες από Daniel και Elias
Επόμενο άρθρο Υποτονική η κίνηση στην αγορά της Καρδίτσας - Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αριστοτέλης Αντωνίου μίλησε στο Ράδιο Ηχόραμα