Ειδήσεις

Εκδήλωση κοπής πίτας για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας


Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας για το έτος 2024. Την εκδήλωση που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, 8/2, στο «Παυσίλυπο», τίμησαν με την παρουσία τους νυν και πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου και το σύνολο του προσωπικού της Τράπεζας.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος καιΦαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο οποίος ευχήθηκε υγεία, ευημερία και κάθε επιτυχία στο έργο της Τράπεζας.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Μπούκης και ο Διευθύνων Σύμβουλός τηςκ. Παναγιώτης Τουρναβίτης, έκαναν μια σύντομη αποτίμηση της περασμένης χρονιάς, τονίζοντας την διαρκώς ανοδική πορεία της Τράπεζας,τα πλάνα επέκτασής της με το άνοιγμα νέων καταστημάτων σε όλητην Θεσσαλία, ήδη προσεχώς ανοίγει το καινούργιο κατάστημα στην πόλη της Λάρισας, και την προσήλωσή της στις αρχές της ανθρωποκεντρικής, φιλικής και άμεσης εξυπηρέτησης.

Το 2024 σηματοδοτεί 30 χρόνια από την ίδρυση της Τράπεζας Καρδίτσας, 30 χρόνια συνεχούς κερδοφόρας πορείας, με πίστη στις αρχές της ηθικής και υπεύθυνης Τραπεζικής, επιτυγχάνοντας την καταξίωση της σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και η ανταλλαγή ευχών, με τον τυχερό της βραδιάς να κερδίζει ένα πενθήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη μαγευτική Ρώμη.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σε mood Αγίου Βαλεντίνου το Fashion City Outlet με μουσικές, χορούς, τραγούδια, παιδικές δραστηριότητες και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα!
Επόμενο άρθρο Ηχηρό μήνυμα έστειλαν οι αγρότες της Καρδίτσας