Ειδήσεις

Εκδήλωση βράβευσης του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας


Η εκδήλωση βράβευσης των χορηγών του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Απριλίου το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας.

Το Φεστιβάλ, μοναδικό στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα, στη Λίμνη Πλαστήρα και στο Μουζάκι (Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, Βοτανικός Κήπος Νεοχωρίου και Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, την αιγίδα και οικονομική υποστήριξη της Ε.Σ.Α.μεΑ ,της ΠΕΔ Θεσσαλίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας, του Δήμου Μουζακίου, του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Η Καλλιτεχνική Ομάδα «Δρυάδες εν Πλω» και η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ, θέλοντας να ευχαριστήσουν τους συνανθρώπους  και συμπολίτες μας, επιχειρηματίες, επαγγελματίες και εθελοντές, για την προσφορά τους στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD, καθώς και τους φορείς και που υποστήριξαν την εκδήλωση για μια ακόμα χρονιά, διοργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση με αποσπάσματα από το Φεστιβάλ. Όσοι από τους χορηγούς παρευρέθηκαν και τιμήθηκαν έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στις Δρυάδες εν Πλω και στην Πρόεδρό τους κα Μαρία Καραπαναγιώτη για τη διοργάνωση και δήλωσαν τη στήριξή τους και για το μέλλον. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν χορηγοί υποστηρικτές  εκπρόσωποι εταιρειών δομών και  φορέων καθώς και εθελοντές. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κα Καραπαναγιώτη ανακοίνωσε την πραγματοποίηση του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD  (που ετέθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Αντιπεριφέρειας Ν Καρδίτσας ,ΠΕΔ ,των Δήμων Καρδίτσας Μουζακίου κ Λίμνης Πλαστήρα ,ΕσαμεΑ ,Επιμελητηρίου Καρδίτσας) που θα πραγματοποιηθεί  25 Μαΐου στην Καρδίτσα στο κλειστό <<Μπουρούσης>> 26 Μαΐου στο θέατρο Πεζούλας στην Λίμνη Πλαστήρα 27 Μαΐου στο κλειστό Μουζακίου και 28 Μαΐου θα γίνει η βράβευση των συμμετεχόντων ομάδων, και έκανε σχετική ενημέρωση για τους τρόπους που μπορούμε να στηρίξουμε αυτό το σημαντικό θεσμό ( συνεχής ενημέρωση στο 2441073644 και στο xorosanapiria@gmail.com)

Οι Δρυάδες εν Πλώ ευχαριστούν όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους χορηγούς του Φεστιβάλ για την οικονομική τους υποστήριξη, την υποστήριξή με υλικά και δώρα και την ηθική τους στήριξη, που ήταν πολύτιμες για τη διοργάνωση αυτής της μοναδικής στην Ελλάδα εκδήλωσης, αλλά και τους εθελοντές, που αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους και με αίσθημα προσφοράς δημιούργησαν μια μεγάλη αγκαλιά για τους χορευτές και τους συνοδούς τους. Η ένθερμη συμπαράστασή σας στους σκοπούς της Ομάδας , μας γεμίζει ενθουσιασμό και αισιοδοξία για μελλοντικές δράσεις, στις οποίες ξέρουμε ότι θα είμαστε ενωμένοι!

Θερμές ευχαριστίες  για την παραχώρηση της αίθουσας  του Εργατουπαλληλικού  κέντρου και την συνεργασία στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης  τον κο Πρόεδρο Καπράνα Γ.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ
Επόμενο άρθρο Η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης