Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2023, θα μεταβεί στην Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης, όπου θα μετάσχει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη των αγίων, ενδόξων, πανευφήμων και πρωτοκορυφαίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ώστε να ευχηθεί στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλογια την ονοματική του εορτή.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Τ.Κ. Πευκοφύτου.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Τετάρτης 28 Ιουνίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Τ.Κ. Αγναντερού.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Παύλου Τ.Κ. Καππά.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, την Πέμπτη 29 Ιουνίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Τ.Κ. Αγναντερού.

Προηγούμενο άρθρο Δράση κοινωνικού περιεχομένου με θέμα την Ειρηνική Συνύπαρξη όλων των παιδιών
Επόμενο άρθρο Ακίνητα: Κλείδωσε για Σεπτέμβριο ο προσεισμικός έλεγχος κτιρίων