Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τ.Κ. Θραψιμίου.

Στον ως άνω Ιερό Ναό φυλάσσεται απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Τ.Κ. Βασιλή Φαρσάλων.

****

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστείτης ακολουθίας του Εσπερινούεπί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Χαραλάμπουςστον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Παλαμά.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Τ.Κ. Βαμβακούς Φαρσάλων.

****

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 5:30΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Τ.Κ. Λαζαρίνας.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Καρποχωρίου.

Στον ως άνω Ιερό Ναό φυλάσσεται απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους.

****

Στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινούεπί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του θαυματουργού και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.

Προηγούμενο άρθρο Οι οικοδόμοι στηρίζουν τον αγώνα των αγροτών
Επόμενο άρθρο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας: Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας