Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Γ΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 4:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Γ΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκοστο ιδιωτικό Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Καναλίων στη θέση «αγίασμα».

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Γ΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

***

Η Ιερά μας Μητρόπολη στην προσπάθειά της να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους εργαζομένους και στους νέους, να μετέχουν της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρεται την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής με την ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο θα πραγματοποιεί και δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης κάθε Παρασκευή 8:30΄μ.μ..

Προηγούμενο άρθρο Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Καρδίτσας: Ταξιδεύουν οι ιστορίες;
Επόμενο άρθρο Ορκωμοσίες Αποφοίτων Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας