Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Αμπέλου.

Προ της Απολύσεως, θα τελέσει ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού ιερέως Σωκράτους Μπολτσή.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό – Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρδίτσης.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Η Ιερά μας Μητρόπολη ανακοινώνει ότι το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:00΄π.μ. θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εορτοαγορά του Γραφείου Νεότητος στην Κεντρική Πλατεία της πόλεώς μας.

Σκοπός της χριστουγεννιάτικης εορτοαγοράς είναι να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια και ειδικά τα παιδιά, να ανταλλάξουμε χαμόγελα και ευχές για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και να ενδυναμώσουμε το φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Προηγούμενο άρθρο Συναυλία με την Τάμτα στο Μύλο των Ξωτικών!
Επόμενο άρθρο Σωκράτης Βασιλάκος: Συγχαρητήρια, κερδίζετε πλούσια δώρα και χρήματα - Μήπως και εσείς είστε θύμα τέτοιας απάτης;