Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος καλεί: – την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:30’ π.μ. τους φοιτητές και τις φοιτήτριες της επαρχίας Φαρσάλων στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο κατάστημα Αίγλη Gustoστην Πλατεία Λαού Φαρσάλων και – το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:30΄μ.μ. τους φοιτητές και τις φοιτήτριες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης (κάτωθεν του Ιερού Ναού).

Μαζί μας θα βρίσκεται ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σχοινάς, Κληρικός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου, ο οποίος θα πραγματοποιήσει εισήγηση με θέμα: «ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ».

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 6:30΄μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του ως άνω Ιερού Ναού (Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συναυλία της νεοσύστατης παιδικής χορωδίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως με την ονομασία «ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ» και την συμμετοχή του Βυζαντινού Χορού του Συλλόγου Ιεροψαλτών Καρδίτσας. Θα ακουστούν ύμνοι του αγίου Δωδεκαημέρου, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Σας περιμένουμε να εμψυχώσετε τα μικρά παιδιά μας σε αυτή τους την προσπάθεια με την παρουσία και το χειροκρότημά σας.

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Γενική Συνέλευση του ΕΟΣ Καρδίτσας