Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, ιερά μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Αντωνίου του Μεγάλου, θα μετάσχει στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γλυφάδας, ώστε να ευχηθεί στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντώνιο, ο οποίος άγει τα ονομαστήριά του.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας, θα αναχωρήσει για τα Ιεροσόλυμα, ώστε να μετάσχει στις λατρευτικές Συνάξεις επί τη δεσποτική εορτή των Θεοφανείων (παλαιό ημερολόγιο).

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Τρίτης 17 Ιανουαρίου και ώρα 5:30΄μ.μ., επί τη εορτή των εν αγίοις πατέρων ημών Αθανασίου και Κυρίλλου, πατριαρχών Αλεξανδρείας, θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χανδακλί Παλαμά.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μητροφάνης Αγαπίδης, το εσπέρας της Τρίτης 17 Ιανουαρίου και ώρα 5:30΄μ.μ., επί τη εορτή των εν αγίοις πατέρων ημών Αθανασίου και Κυρίλλου, πατριαρχών Αλεξανδρείας, θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τ.Κ. Φράγκου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας, το εσπέρας της Τρίτης 17 Ιανουαρίου και ώρα 5:30΄μ.μ., επί τη εορτή των εν αγίοις πατέρων ημών Αθανασίου και Κυρίλλου, πατριαρχών Αλεξανδρείας, θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τ.Κ. Μάρκου.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Στάμος, Αρχιερατικός Επίτροπος Καρδίτσης, το εσπέρας της Τρίτης 17 Ιανουαρίου και ώρα 6:00΄μ.μ., επί τη εορτή των εν αγίοις πατέρων ημών Αθανασίου και Κυρίλλου, πατριαρχών Αλεξανδρείας, θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τ.Κ. Κόρδας.

Προηγούμενο άρθρο Θρήνος στην Καρδίτσα για τον θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας