Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Α΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος Μουζακίου.

Ο Άγιος Θεόδωρος ο Τήρων είναι ο πολιούχος της πόλεως του Μουζακίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 3 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Α΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 3 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Α΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Η Αξία της Γεύσης Μέσα στο Χρόνο
Επόμενο άρθρο Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας εκφράζει τα συλλυπητήριά του