Ειδήσεις

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας εκφράζει τα συλλυπητήριά του


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας.

Το δυστύχημα στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα της διαρκούς απαξίωσης της ανάγκης για ασφαλείς μεταφορές. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία συγκάλυψη στις αιτίες του δυστυχήματος. Η ανθρώπινη ζωή, οι ζωές αυτών που χάθηκαν, οι ζωές των παιδιών μας και οι δικές μας ζωές, πρέπει να φωνάξουμε και να ακουστεί δυνατά ότι έχουν μεγαλύτερη αξία από τα κέρδη τους.

Την ίδια απαξίωση βιώνουν και οι μαθητές στα σχολεία τους με αποτέλεσμα όλο και πιο συχνά πλέον να ακούμε για σοβαρά περιστατικά εντός των σχολικών μονάδων. Είναι πρόσφατος ο θάνατος του μαθητή στις Σέρρες από την έκρηξη του λέβητα. Σε κάθε περίπτωση οι υπεύθυνοι έχουν όνομα. Η φράση «ήταν η κακιά η ώρα» το μόνο που κάνει είναι να συγκαλύπτει τους ενόχους.

Δεδομένου ότι οι σχολικές εκδρομές είναι σε πλήρη εξέλιξη αυτό το χρονικό διάστημα, να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών.

Συμμετέχουμε και καλούμε τα μέλη μας στη διαμαρτυρία που οργανώνουν τα Σωματείατης πόλης μας για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, την Παρασκευή στις 6:30μμ στην Alpha Bank

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Ελληνική Λύση: Ανάγκη κρατικής αρωγής για την αντικατάσταση των επικίνδυνων αμιαντοσκεπών στους οικισμούς σεισμοπλήκτων Μουζακίου και Καμινάδων