Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 21 Μαΐου και την Κυριακή της Σαμαρείτιδος 22 Μαΐου 2022,θα μετάσχει των λατρευτικών Συνάξεωνεπί τη ιερά μνήμη του αγίου και θεοφόρου πατρός ημών Βησσαρίωνος, αρχιεπισκόπου Λαρίσης και πολιούχου των Τρικάλων στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τρικάλων, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή της Σαμαρείτιδος 22 Μαΐου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή της Σαμαρείτιδος 22 Μαΐου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως, θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας και της Επιμνημοσύνου Δεήσεως επί τη επετείω της μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Προηγούμενο άρθρο Ενισχύσεις για την Ανάπτυξη Μικρών Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων
Επόμενο άρθρο Nα εκφραστεί μαζικά και μαχητικά η καταδίκη του ιμπεριαλιστικού πολέμου