Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τ.Κ. Δασολόφου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη ανακομιδή των ιερών λειψάνων του αγίου και ενδόξου πρωτομάρτυρος και αρχιδιακόνου Στεφάνου θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκο στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίου Στεφάνου Μαυρομματίου.

Την Δευτέρα 2 Αυγούστου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και της ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκοστον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. Κρήνης Φαρσάλων.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 1 Αυγούστου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και την ιερά Παράκληση προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Το εσπέρας της Δευτέρας 2 Αυγούστου, θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και την ιερά Παράκληση προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Ματαράγκας.

Προηγούμενο άρθρο Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τη λειτουργία του Ιδρύματος
Επόμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας και Τ.Κ. Καρδιτσομαγούλας