Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 28 Αυγούστου 2021 και ώρα 7:00΄μ.μ., επί τη εορτή της αποτομής της τιμίας κεφαλής του προδρόμου και βαπτιστού Ιωάννου θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Παληουρίου.

Την Κυριακή 29 Αυγούστου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Τ.Κ. Προδρόμου.

Στις 12:00΄μ., θα τελέσει επιμνημόσυνο δέηση υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού αντιπτεράρχου Γεωργίου Μπαλταδώρου ενώπιον του μνημείου, το οποίο βρίσκεται στην ομώνυμο Πλατεία της Τ.Κ. Μορφοβουνίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Αλεξάνδρου, πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης.

Την Δευτέρα 30 Αυγούστου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον προειρημένο Ιερό Ναό.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας του Σαββάτου 28 Αυγούστου και ώρα 7:30΄μ.μ.,θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Τ.Κ. Προδρόμου.

Την Κυριακή 29 Αυγούστου, θα προστεί στην ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Έφθασαν στους 112.760 οι εμβολιασμοί στην Καρδίτσα