Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τετάρτης 9 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων.

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου, θα αναχωρήσει για την πόλη της Άρτας,κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου,όπουτο εσπέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη της οσίας μητρός ημών Θεοδώρας Βασιλίσσης Άρτης και την Παρασκευή 11 Μαρτίου και ώρα 7:00΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Πολιούχου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως,το εσπέρας της Τετάρτης 9 Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το πρωί της Τετάρτης 9 Μαρτίου, θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Τετάρτης 9 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο Ιερό Προσκύνημα Αγίου Οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνοις.

***

Η Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης  Καρδίτσης θα αναμεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως www.imthf.gr και  από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό 92.5 FM

 

Προηγούμενο άρθρο Κλιμάκια του Υπουργείου Υποδομών στο Δήμο Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Κ. Τσιάρας: Νομοθετήσαμε σημαντικές ρυθμίσεις που υψώνουν ασπίδα προστασίας στις γυναίκες