Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μας


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και θα ψάλλει τους Α΄ Χαιρετισμούς προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου.

Το Σάββατο 20 Μαρτίου, επί τη αναμνήσει του δια κολλύβων θαύματος του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στοΙερό Παρεκκλήσιο Αγίου Θεοδώρου Μουζακίου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το Σάββατο 20 Μαρτίου, επί τη αναμνήσει του δια κολλύβων θαύματος του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος Τ.Κ. Αγίου Θεοδώρου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 και ώρα 7:00΄μ.μ.,θα τελέσει την ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

Η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης θα αναμεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως www.imthf.gr και από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό  «Ο Άγιος Δαμιανός» στη συχνότητα 92,5 FM.

Προηγούμενο άρθρο e-Uni Talks Παν/μιου Θεσσαλίας: Πράσινες Διαδρομές
Επόμενο άρθρο Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των πληγέντων