Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μας


 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:30΄μ.μ., παραμονή της θεομητορικής εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου, εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον ως άνω πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

Ακολούθως και ώρα 11:30΄π.μ., θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη εθνική επετείω της 25ης Μαρτίου 1821 και συνάμα επί τη διακοσιοστή επετείω της εξεγέρσεως των Ελλήνων για την ελευθερία της πατρίδος μας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Στη συνέχεια, θα τελέσει Επιμνημόσυνο Δέηση ενώπιον του Ηρώου των πεσόντων, το οποίο βρίσκεταιστον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού.

***

Η Ακολουθία του Όρθρου, η Θεία Λειτουργία και η επίσημος Δοξολογία από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης θα αναμεταδοθούν ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ιεράς μας Μητροπόλεως www.imthf.gr και από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό  «Ο Άγιος Δαμιανός» στη συχνότητα 92,5 FM.

Προηγούμενο άρθρο Έκτακτη ειδική συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Παρέμβαση για τις ελλείψεις και τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού