Ειδήσεις

ΕΛΜΕ: Ημέρα πανελλαδικής κινητοποίησης ενάντια στις διώξεις εκπαιδευτικών


Το ΔΣ της ΕΛΜΕ καταγγέλλει για μία ακόμα φορά τη βιομηχανία διώξεων που έχει στηθεί τα τελευταία χρόνια ενάντια σε αγωνιζόμενους/ες εκπαιδευτικούς σε όλη τη χώρα. Μετά τους αντισυνδικαλιστικούς νόμους που ψήφισε η κυβέρνηση της ΝΔ και τις αλλεπάλληλες προσφυγές του ΥΠΑΙΘΑ στα δικαστήρια, προκειμένου να απαγορεύσει κάθε μορφή κινητοποίησης των εκπαιδευτικών, η προσπάθεια τρομοκράτησης συνεχίζεται με συνεχείς παραπομπές σε πειθαρχικά, κλήσεις από εισαγγελείς και ΕΔΕ.

Είναι προφανές ότι το ΥΠΑΙΘΑ αδυνατεί να πείσει για τις πολιτικές που ακολουθεί και γι’ αυτό επιτίθεται σε όσες/ους αγωνίζονται για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών!

Καλούμε όλες και όλους τις/τους εκπαιδευτικούς της Καρδίτσας να παραστούν στην κινητοποίηση ενάντια στις απαράδεκτες αυτές διώξεις στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στη 1 μ.μ.

 Για τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 12-2μμ. Το συνδικαλιστικό κίνημα δεν τρομοκρατείται!

 

 

Προηγούμενο άρθρο Απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, επί της οδού Γρ. Πατριάρχου
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα