Ειδήσεις

Ένα συναρπαστικό διήμερο για παιδιά στο Fashion City Outlet!


Τι κοινό μπορεί να έχουν το ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη, η PeppaPig, η ελληνική μυθολογία μέσα από τα παιχνίδια της Playmobil, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Legoκαι το CARS;

Θα τα βρεις όλα στο Fashion City Outlet!

Οι παιδικές δραστηριότητες στο Fashion City Outlet και στο παιχνιδάδικο Μουστάκας για την Παρασκευή και το Σάββατο 8 & 9 Δεκεμβρίου, δεν είναι δυνατόν να αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν καθώς εξάπτουν τη φαντασία και ενεργοποιούν τη δημιουργικότητα των μικρών προσφέροντας χαρά και ψυχαγωγία.

Το ζαχαρένιο σπίτι γίνεται το ταχυδρομείο του Αγίου Βασίλη καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών και περιμένει τα παιδιά να αφήσουν το γράμμα τους και να φωτογραφηθούν!

Στο κατάστημα Μουστάκας διοργανώνονται απίστευτα events που θα γοητεύσουν τους μικρούς φίλους του μεγάλου εκπτωτικού κέντρου. Συγκεκριμένα:

Ελληνική Μυθολογία με Playmobil

Η εντυπωσιακή Αργώ μήκους 9 μέτρων έχει ήδη εγκατασταθεί έξω από το κατάστημα Μουστάκας στο Fashion City Outlet και περιμένει τα παιδιά να φωτογραφηθούν και να μάθουν για την αργοναυτική εκστρατεία μέσα από ατελείωτο Playmobil δημιουργικό παιχνίδι. Την Παρασκευή 8/12 από τις 16.00 έως τις 20.00 και το Σάββατο 9/12 από τις 12.00 έως τις 19.00

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Lego

Την Παρασκευή από τις 16.00 έως τις 20.00 και το Σάββατο από τις 11.00 έως τις 19.00, τα παιδιά με τη βοήθεια των ειδικών της Lego χτίζουν στο κατάστημα Μουστάκας στο Fashion City Outlet, το LegoΧριστουγεννιάτικο Δέντρο το ύψος του οποίου θα ξεπερνά τα 2 μέτρα. Μια συναρπαστική εμπειρία για τους μικρούς φίλους της Legoπου θα τους μείνει αξέχαστη!

 

CARS

Αν είσαι fan των Cars, τρέξε στο Παιχνιδάδικο Μουστάκας στο Fashion City Outlet για τις αγορές σου. Θα σε περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις και ευκαιρίες για φωτογράφιση!Καθημερινά έως τις 31 Δεκεμβρίου!

 

PeppaPig

To Σάββατο 9/12 από τις 12.00 έως τις 14.00 η PeppaPig θα βρίσκεται στο κατάστημα Μουστάκας στο Fashion City Outlet, για να την γνωρίσουν οι μικροί της φίλοι και να φωτογραφηθούν μαζί της! Μην το χάσεις!

Οι γονείς ψωνίζουν με την άνεσή τους, επωφελούμενοι από τις εξαιρετικές τιμές σ’ όλα τα είδη των επώνυμων brands και τα παιδιά διασκεδάζουν με την ψυχή τους και αυτό το διήμερο 8 και 9 Δεκεμβρίου στο Fashion City Outlet!

Ακολούθησε το Fashion City Outlet σε Facebook & Instagramγια να ενημερώνεσαι για όλες τις δράσεις της εορταστικής περιόδου!

Fashion City Outlet

4οχλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

 

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Καρδίτσας: Πρόσληψη δύο Εργατών Καθαριότητας
Επόμενο άρθρο Μητσοτάκης: Δεσμευόμαστε για μια καινούργια Μεταμόρφωση