Ειδήσεις

Εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Καρδίτσας


Πρόσκληση στους πολίτες που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη βασική υποχρεωτική εκπαίδευση απευθύνει το Εσπερινό Γυμνάσιο Καρδίτσας ενόψει του νέου διδακτικού έτους 2024 – 25.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι ενήλικοι καθώς και οι ανήλικοι εργαζόμενοι άνω των δεκαπέντε ετών. Όσοι δεν έχουν απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου, γνωρίζουν όμως ανάγνωση και γραφή, έχουν, επίσης, τη δυνατότητα της εγγραφής στο Εσπερινό Γυμνάσιο, αφού προηγηθεί επιτυχής εξέταση μίας ημέρας.Οι εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων (απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου) θα διεξαχθούν στις 06.06.2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας (Βασιαρδάνη 97, Καρδίτσα, τηλέφωνο: 2441023978).

Η φοίτηση στο Εσπερινό Γυμνάσιο πραγματοποιείται τις απογευματινές ώρες, από τις 18:00 έως τις 21:35, ενώ με το απολυτήριο του Εσπερινού Γυμνασίου οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο και στο Εσπερινό ΕΠΑΛ.

Μαθητές που διαμένουν εκτός της πόλης της Καρδίτσας δικαιούνται δωρεάν μεταφορά στο σχολείο με ταξί.

Οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο ξεκίνησαν το Μάϊο και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο. Το καταληκτικό περιθώριο σε ότι αφορά τις εγγραφές είναι στις 10 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εσπερινό Γυμνάσιο επί της οδού Ιεζεκιήλ και 18ης Αυγούστου, τηλ. επικοινωνίας 24410 22732 κατά τις απογευματινές ώρες (18:00 – 21:35).

Προηγούμενο άρθρο Υπερφυσικά - Του Κώστα Βλάχου
Επόμενο άρθρο Μήνυμα του βουλευτή Καρδίτσας της Ν.Δ. Γιώργου Κωτσού για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων