Ειδήσεις

Ενημέρωση και διάλεξη για την ανακύκλωση στο ΚΕΣΝ


Με την παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου της Καρδίτσας κ. Αντωνίου Σωτήριου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 09:00, στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας, στο Ρούσσο Καρδίτσας, ενημέρωση και διάλεξη για την ανακύκλωση και τα οφέλη στο περιβάλλον και στην οικονομία.

Την υπόψη ομιλία, παρακολούθησε το σύνολο του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας επιδεικνύοντας μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η ανακύκλωση είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που απασχολεί την κοινωνία μας.

Με το πέρας της διάλεξης συζητήθηκαν και επιλύθηκαν απορίες που εξέφρασε το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Κ.Ε.ΣΝ και ειδικότερα οι υποψήφιοι Στρατονόμοι της 2022 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ που εκπαιδεύονται αυτή την περίοδο.

Ο Διοικητής του Κ.Ε.ΣΝ, Συνταγματάρχης Πεζικού Ελευθέριος Καλλές, ευχαρίστησε θερμά τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου της Καρδίτσας κ. Αντωνίου Σωτήριο, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας με την τοπική αυτοδιοίκηση και κοινωνία.

 

Προηγούμενο άρθρο Απόλλων Καρδίτσας: Κατάθεση ψυχής και ήττα στην παράταση από την ΕΑΛ!
Επόμενο άρθρο Έργα 1,8 εκατ. ευρώ για την οδική ασφάλεια στην Π.Ε. Καρδίτσας