Ειδήσεις

Ενημερωτική εκδήλωση του ΣΘΕΒ για το Ταμείο Ανάκαμψης


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) σε συνεργασία με την GrantThornton διοργανώνουν διαδικτυακή (μέσω zoom) ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Το Ταμείο  Ανάκαμψης, το Σχέδιο της Απολιγνιτοποίησης και ευκαιρίες που προκύπτουν στην περιοχή της Θεσσαλίας» την Τρίτη 15 Ιουνίου και ώρα 16.30.

Στόχος της διαδικτυακής εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας, σχετικά με τους διαθέσιμους πόρους από το ΤαμείοΑνάκαμψης και το Σχέδιο Απολιγνιτοποίησης, βασικά αναπτυξιακά εφόδια στην προσπάθεια της χώρας για την αντιμετώπιση της κρίσης τουκορωνοϊού.

Επίσης, θα γίνει αναφορά στην επίσπευση της απολιγνιτοποίησης και την αξιοποίηση, περίπου, 5 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο της «ΔίκαιηςΜετάβασης», που μπορεί να συμβάλλει, ουσιαστικά, στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τον εκσυγχρονισμό, περιβαλλοντικάυποβαθμισμένων γεωγραφικών περιοχών της χώρας.

Στην αναλυτική παρουσίαση από την Grant Thornton θα συμμετέχουν οι:

  • Κωνσταντίνος Καζάς, Partner, Head of Financial Services
  • Παναγιώτης Πρόντζας, Principal, Head of Strategy and Investments
  • ΣτέλλαΑγγελοπούλου, Principal, Head of Technology Intelligence & Performance
  • Κατερίνα Σάρδη, Principal, Head of Energy Sector

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης καιο Partner Assurance της Grant Thornton κ. Νίκος Ιωάννου, ενώ σύντομη τοποθέτηση θα πραγματοποιήσει οΠρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Κώστας Μουσουρούλης, ο οποίος θα αναφερθεί συνοπτικά στο Σχέδιο Απολιγνιτοποίησης και στη δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση που θα συμβάλλει στην μεταμόρφωση των λιγνιτικών περιοχών.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/-εςμπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής ενώ μπορούννα απευθύνονται και στον ΣΘΕΒ για περισσότερες πληροφορίες (τηλ. 2410555507, αρμόδιος: κ. Κώστας Γρηγορίου).

 

Προηγούμενο άρθρο 6.365.188,00 € διεκδικεί ο Δήμος Αργιθέας μέσα από 5 ολοκληρωμένες προτάσεις
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία έγιναν την Κυριακή οι εκδηλώσεις του ευρωπαϊκού προγράμματος EUchanges Thessaly