Ειδήσεις

Επαναλειτουργούν από το Σάββατο 25/9 τα Λουτρά Σμοκόβου


Τις εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών των Λουτρών Σμοκόβου μπορεί ν’ απολαύσει ξανά το κοινό καθώς επαναλειτουργούν από το Σάββατο 25/9/2021 με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ολο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν οι αναγκαίες εργασίες και παρεμβάσεις αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν από τον Ιανό και οι εγκαταστάσεις είναι έτοιμες να προσφέρουν στους επισκέπτες χαλάρωση, αναζωογόνηση, ευεξία, ανάπαυση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και κυρίως ιαματική υδροθεραπεία.

Οι φυσικές ιαματικές πηγές Σμοκόβου βρίσκονται 35 χιλιομ. ΝΔ της Καρδίτσας στον ορεινό όγκο των νοτίων Αγράφων και σε υψόμετρο 450μ.

Οι ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών, ( θειούχων – αλκαλικών ) ήταν γνωστές από την αρχαιότητα. Σήμερα ένα σύγχρονο SPA διαθέτει πισίνα, σάουνα, δυο αίθουσες χαμάμ και αίθουσες χαλαρωτικού μασάζ. Στο υδροθεραπευτήριο οι επισκέπτες θα βρουν ατομικούς λουτήρες με υδρομασάζ, αίθουσα ατομικών εισπνοών και αίθουσα ρινοπλύσεων.

Ωρες λειτουργίες

Οι ώρες λειτουργίας θα είναι για όλες τις ημέρες και τα Σαββατοκύριακα, από 08:00 – 18:00, έως τέλος Οκτωβρίου.

Από το Νοέμβριο οι εγκαταστάσεις θα λειτουργούν για τους επισκέπτες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή
Οι σύλλογοι και τα εκδρομικά γκρουπ που θέλουν να επισκεφτούν τα Ιαματικά Λουτρά Σμοκόβου μπορούν να επωφεληθούν ειδικών τιμών κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση.

Για την είσοδο στις εγκαταστάσεις οι επισκέπτες οφείλουν να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test.

Για την ομαλή λειτουργία και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών απαιτείται επικοινωνία με τους υπεύθυνους των λουτρών

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου με τηλεδιάσκεψη
Επόμενο άρθρο Το ΚΔΑΠ Προδρόμου με πολλές εκδηλώσεις συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας