Ειδήσεις

Επίσκεψη του Γιώργου Κωτσού στο κέντρο υγείας Καρδίτσας


Το κέντρο υγείας της πόλης της Καρδίτσας επισκέφθηκε ο Βουλευτής του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τους εμβολιασμούς αλλά και τους συμπολίτες μας που νοσούν από κορονοϊό. Ο κ. Κωτσός  συναντήθηκε με τον διευθυντή του Κέντρου υγείας κ. Νικόλαο Μαϊδώνη, τον παιδίατρο κ. Πέτρο Κουκόσια και μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο κ. Μαϊδωνης ανέφερε στο βουλευτή πως το κέντρο υγείας Καρδίτσας δεν έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ασθενείς καθώς είναι αστικού τύπου,λειτουργεί δηλαδή μέχρι της 10 μ.μ.Οκ. Κωτσός ξεναγήθηκε  από το διευθυντή στο εμβολιαστικό κέντρο και ενημερώθηκε από του ιατρούς για τους εμβολιασμούς. Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται εξήντα εμβολιασμοί την ημέραμε το εμβόλιο της AstraZeneca και υπάρχει και δεύτερος χώρος διαθέσιμός που μπορεί να αξιοποιηθεί αν απαιτηθεί για να δημιουργηθεί ακόμα μία εμβολιαστική γραμμή.

Ο κ. Κωτσός έδωσε συγχαρητήρια στο διευθυντή και στο ιατρικό προσωπικό καθώς κάθε μέρα που περνάει αντιμετωπίζοντας αυτή την υγειονομική κρίση  ξεπερνούν τον εαυτό τους προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των συμπολιτών μας και τους χαρακτήρισε σύγχρονους ήρωες. Ο βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του διευθυντή και του ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού προκειμένου να βοηθήσει σε οτιδήποτε τον χρειαστούν.

Συγκεκριμένα ο κ. Κωτσός δήλωσε:

«Η αναστάτωση που έχει προκληθεί όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο, από την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού είναι αναμφίβολα πολύ μεγάλη και απαιτούνται γρήγορες αντιδράσεις για να διασφαλιστεί τόσο το υπέρτατο αγαθό της υγείας όσο και η ασφάλεια των συμπολιτών μας, με στόχο να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό σε κανονικούς ρυθμούς. Οι προκλήσεις παραμένουν και συνεχώς προκύπτουν νέες. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, από την πρώτη στιγμή στέκεται στο πλευρό όλων των πολιτών μας, αποδεικνύοντας πως ήταν η ορθότερη επιλογή την 7η Ιουλίου για τη διακυβέρνηση αυτού του τόπου. Ο νομός της Καρδίτσας πέρα από την υγειονομική κρίση είχε να αντιμετωπίσει και τον καταστροφικό κυκλώνα ΙΑΝΟ που στο πέρασμα του άφησε τεράστιες πληγές. Η αντίδραση της κυβέρνησης και σε αυτή την περίπτωση ήταν άμεση στηρίζοντας αποτελεσματικά επιχειρηματίες πολίτες και αγρότες.

Το κέντρο υγείας Καρδίτσας, έχει φανεί αντάξιο των συνθηκώνκαι της αποστολής του και αυτό οφείλεται στο ιατρικό και νοσηλευτικό του προσωπικό. Οι σύγχρονοι ήρωες φορούν μάσκες και βρίσκονται στα νοσοκομεία και στις μονάδες υγείας, συγχαρητήρια για το έργο σας.»

Προηγούμενο άρθρο Διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΘΕΒ για τη λιτή οργάνωση αποθήκης και την ευέλικτη λειτουργία της
Επόμενο άρθρο Εγκρίθηκαν 4 νέες παιδικές χαρές του Δ. Λ. Πλαστήρα στο Πράσινο Ταμείο