Ειδήσεις

Επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας στο Δημοτικό Σχολείο Ανάβρας


Το πρωί της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου 2024) μετά από πρόσκληση του διευθυντή του δημοτικού σχολείου Ανάβρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος επισκέφτηκε το ως άνω σχολείο, συνοδευόμενος από τον ιερέα του χωριού, του δημάρχου Σοφάδων κ. Δημοσθένη Κατσή και αντιδημάρχων. Στην είσοδο του σχολείου, τους υποδέχτηκαν ο διευθυντής κ. Θωμάς Ξάθης, δάσκαλοι, γονείς και μαθητές, οι οποίοι τους περίμεναν με μια πολύ όμορφη αφίσα.

Μεταξύ των μαθητών και του Σεβασμιωτάτου υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση, καθώς τους μοίρασε διάφορες ευλογίες. Επίσης ενδιαφέρουσα ήταν και η συζήτηση του Μητροπολίτη μας με τον δήμαρχο, τον διευθυντή, τους καθηγητές και τους γονείς, όπου άκουσε τα προβλήματα του σχολείου και της περιοχής.

Μετά από την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπόλίτου μας κ. Τιμοθεόυ στο Δημοτικό Σχολείο, η Διεύθυνση απέστειλε ευχαριστήριο το οποίο αναφέρει:

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Ανάβρας προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

Τη Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024, ζήσαμε μια ξεχωριστή μέρα στο Σχολείο μας καθώς είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο.

O Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ανάβρας κ. Θωμάς Ξάφης και ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών του Σχολείου μας νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Κ.Κ. Τιμόθεο για την επίσκεψή του.

Οι μαθητές μας με ενθουσιασμό συμμετείχαν στη συζήτηση, καθώς οι όμορφες ιστορίες και γεμάτες νοήματα ζωής, που ακούστηκαν από τον Σεβασμιότατο, τους κέντρισαν το ενδιαφέρον και απηύθυναν εύστοχες ερωτήσεις, οι οποίες απαντήθηκαν με παιδαγωγικό τρόπο. Με απλό και κατανοητό τρόπο, όπως ταιριάζει σε μαθητές δημοτικού, έδωσε συμβουλές και μηνύματα αγάπης, ταπεινότητας, καλοσύνης και αισιοδοξίας σε όλα τα παιδιά, αλλά και στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας.

Ευχόμαστε ο Θεός να Σάς χαρίζει υγεία και δύναμη για την συνέχιση της διακονίας σας.

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας απεργεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθέατρου Καρδίτσας