Ειδήσεις

Επιστολή του Εργατικού Κέντρου για την ανακούφιση των πληγέντων εργαζομένων


Παρέμβαση έκανε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καρδίτσας με επιστολή που έστειλε προς τον Κο Άδωνη Γεωργιάδη Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με θέμα την πληρωμή των εργαζομένων που δουλεύουν σε επιχειρήσεις που υπέστησαν μεγάλες ζημιές εξαιτίας του φαινομένου #Daniel και έχουν μπει σε αναστολή και οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί ακόμη με αποτέλεσμα να περιέλθουν σε δραματική οικονομική κατάσταση.

Η σχετική επιστολή

Αξιότιμε κ Υπουργέ,

 Όπως γνωρίζετε κατά τις πρόσφατες καταστροφικές θεομηνίες #Danielκαι #Eliasπου έπληξαν το νομό μας αρκετές επιχειρήσεις καταστράφηκαν με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι που απασχολούνταν σε αυτές να έχουν μπει σε καθεστώς αναστολής . Δυστυχώς πολλοί από αυτούς τους εργαζόμενους έχουν υποστεί και οι ίδιοι μεγάλες ζημιές στην ακίνητη και κινητή τους  περιουσία με αποτέλεσμα να έχουν περιέλθει σε τραγική οικονομική κατάσταση .

Επιπροσθέτως να σας ενημερώσουμε ότι για αρκετούς από αυτούς ο μισθός από τη δουλειά τους είναι το μόνο έσοδο στην οικογένειά τους. Καταλαβαίνετε λοιπόν το πόσο σημαντικό είναι να πληρώνονται έγκαιρα  έστω και αυτό το μικρό ποσό της αναστολής που είναι της τάξης των 534 ευρώ μηνιαίως.

Γι΄ αυτό ζητάμε  την άμεση παρέμβασή σας ώστε οι εργαζόμενοι αυτοί να πληρωθούν και να πληρώνονται έγκαιρα και γρήγορα για να μπορούν να αντιμετωπίζουν ζητήματα επιβίωσης.

 

Περιμένουμε τις δικές σας ενέργειες  προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα αγροτικού εξηλεκτρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε 62 εγκαταστάσεις
Επόμενο άρθρο Ο Γιώργος Κωτσός ζήτησε την επιτάχυνση αποκατάστασης των έργων υποδομών