Ειδήσεις

Ο Γιώργος Κωτσός ζήτησε την επιτάχυνση αποκατάστασης των έργων υποδομών


 Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Υποδομών, κ Νίκο Ταχιάο, είχε ο βουλευτής ΝΔ Ν.Καρδίτσας, Γιώργος Κωτσός, στο υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών. Ο κ. Κωτσός παρέθεσε στον κ.Ταχιάο, μια σειρά από ζητήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία Daniel, καθώς δημιουργήθηκαν σημαντικά προβλήματα σε οδικό δίκτυο, γέφυρες και πολλές ακόμη υποδομές. Ο Βουλευτής Καρδίτσας ζήτησε την επιτάχυνση των έργων αποκατάστασης των υποδομών, που καταστράφηκαν. Ο κ. Κωτσός επισήμανε επίσης, την αδήριτη ανάγκη δημιουργίας ανθεκτικών αντιπλημμυρικών έργων και στήριξε σθεναρά τη διαχρονική του θέση, για τη δημιουργία  του φράγματος Μουζακίου και την εκτροπή του άνω ρου του Αχελώου. Επιπρόσθετα ο κ.Κωτσός, ζήτησε να ενταθούν οι προσπάθειες αποκατάστασης του οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Σοφάδων, Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας, καθώς τίθεται θέμα ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις περιοχές αυτές. Επισήμανε τα προβλήματα που προέκυψαν στην αγροτική οδοποιία και την δυσκολία στην πρόσβαση των αγροκτηνοτροφικών μονάδων. Επιπλέον, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην εθνική οδό Καρδίτσας – Λάρισας και στην αναγκαιότητα επίσπευσης των έργων αποκατάστασης

Ο Υφυπουργός Υποδομών διαβεβαίωσε, πως η ηγεσία του υπουργείου εργάζεται σθεναρά, ώστε να επανακάμψει η περιοχή μας και πως συμμερίζεται απόλυτα τις προτάσεις του κ.Κωτσού.

Ο κ.Ταχιάος, μετά και από πρόσκληση του κ. Κωτσού, διαβεβαίωσε ότι θα επισκεφθεί την Καρδίτσα και την Θεσσαλία ευρύτερα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Εν συνεχεία, ο βουλευτής Καρδίτσας συναντήθηκε με την Υφυπουργό Μεταφορών , κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, από την οποία και ζήτησε την στήριξη των δημοσίων συγκοινωνιών στην Καρδίτσα.

Προηγούμενο άρθρο Επιστολή του Εργατικού Κέντρου για την ανακούφιση των πληγέντων εργαζομένων
Επόμενο άρθρο Δοκιμάζει αντοχές στο ματς-πρόκληση με ΑΕΚ ο Α.Σ. Καρδίτσας