Ειδήσεις

Επιτυχίες για την Α.Κ.Α.Κ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κολύμβησης


Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η Β’ και τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης για την Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.), από 14 – 17 Ιουλίου 2023 στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.). Ο Σύλλογος έλαβε μέρος στους αγώνες με τη συμμετοχή 3 αθλητών και αθλητριών.

Εξαιρετικές επιδόσεις και μεγάλα ατομικά ρεκόρ συνόδευσαν την παρουσία της Α.Κ.Α.Κ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αθλητές και οι αθλήτριές μας “αγγιξαν” την είσοδό τους στην τελική 8αδα των αγώνων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων, είναι:

  • Γεωργία Οικονόμου: 5η θέση στα 50μ. πρόσθιο, 13η θέση στα 200μ. πρόσθιο και 14η θέση στα 100μ. πρόσθιο, Παγκορασίδων Α.

Η Γεωργία μπήκε 6η στον τελικό των 50μ. πρόσθιο κάνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ. Στον τελικό του ίδιου αγωνίσματος κατετάγη τελικά στην 5η θέση αφήνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

  • Μπομπότης Μιχαήλ: 14η θέση στα 50μ. πεταλούδα, 15η θέση στα 50μ. ελεύθερο και 17η θέση στα 100μ. ελεύθερο, στην κατηγορία Παμπαίδων Α.
  • Τσακάλης Λάμπρος: 8η θέση στα 200μ. Μικτή ατομική, 11η θέση στα 400μ. Μικτή ατομική, και 15η θέση στα 200μ. Πεταλούδα στην κατηγορία Παμπαίδων Β.

Ο Λάμπρος μπήκε στον τελικό των 200μ. μικτή ατομική με την 7η καλύτερη επίδοση και στον τελικό του ίδιου αγωνίσματος κατετάγη 8ος κάνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ. Το μέλλον είναι μπροστά του.

Ο Πρόεδρος της Α.Κ.Α.Κ Δημήτριος Γκούγκλιας και το Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές-αθλήτριες για τις επιδόσεις και την εξαιρετική τους προσπάθεια καθώς και την προπονήτρια της αγωνιστικής ομάδας Ευγενία Δρόσου για τη μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά που κάνει.

Καλή επιτυχία στους αθλητές-αθλήτριες που θα αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης από 27 -30 Ιουλίου 2023 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, που είναι και οι τελευταίοι επίσημοι αγώνες για φέτος.

Επίσης, καλή επιτυχία και στην ομάδα ΠΟΛΟ των ανδρών που θα διεκδικήσει ένα από τα 3 εισιτήρια που οδηγούν στην Β’ Εθνική κατηγορία στη Χαλκίδα 27 – 30 Ιουλίου 2023.

 

Προηγούμενο άρθρο Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ
Επόμενο άρθρο Ψήφος αποδήμων: Θεσσαλικοί Σύλλογοι ζητούν να καταργηθούν οι περιορισμοί