Ειδήσεις

Εσπερινός και έβδομη διάλεξη – συζήτηση των επιστημονικών διαλέξεων


Η Ιερά μας Μητρόπολη στο πλαίσιο των ποιμαντικών της δραστηριοτήτων συνεχίζει την διεξαγωγή επιστημονικών διαλέξεων, καλώντας ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι αναπτύσσουν θέματα από την σύγχρονη πραγματικότητα που μας απασχολούν και επηρεάζουν την ζωή μας.
Οι εν λόγω επιστημονικές διαλέξεις διεξάγονται στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης, Καποδιστρίου και 18ης Αυγούστου 41 (κάτωθεν του Ιερού Ναού).
Προηγήθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού του Σαββάτου, την οποία τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Παρέστη συμπροσευχόμενος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος.
Η έβδομη διάλεξη – συζήτηση με θέμα: «Πως θα μιλήσω στο παιδί μου για το sex και πως θα το προστατεύσω από σεξουαλική κακοποίηση;» πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 και ώρα 6:30′ μ.μ. με εισηγητή τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Θερμό, Καθηγητή της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών – Ψυχίατρο παιδιών & εφήβων.

Προηγούμενο άρθρο Πολύμορφες αγωνιστικές δράσεις του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ενημερωτική Εκδήλωση ΤΕΕ/ΤΚΔΘ - ΤΜΕΔΕ: Νέα εποχή για τις χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα