Ειδήσεις

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για τα κορίτσια του ΓΣ Μουζακίου


Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κορασίδες του ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» στον αγώνα με τον ΑΣ Φαρσάλων, που έγινε την Κυριακή 27/2/22 το απόγευμα στο κλειστό του Μουζακίου, στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 Κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Στο πρώτο σετ του αγώνα οι δύο ομάδες μπήκανε δυνατά και σε όλη τη διάρκεια βρισκότανε κοντά στο σκορ. Τα κορίτσια του ΑΣ Φαρσάλων, που εκμεταλλεύτηκαν πολλά λάθη της ομάδας των κοριτσιών του Μουζακίου βρέθηκαν κοντά στην νίκη προηγούμενες με 24-20. Με καλή ψυχολογία οι κορασίδες του Μουζακίου ανέτρεψαν το σκορ και ισοφάρισαν σε 24-24, χωρίς τελικά να μπορέσουν να κάνουν την ολοκληρωτική ανατροπή, με τις φιλοξενούμενες να παίρνουν το σετ με 24-26.

Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Μουζακίου δεν άφησαν περιθώριο στις αντίπαλες να αντιδράσουν. Διόρθωσαν τα λάθη που έκαναν στο πρώτο σετ, έβγαλαν άμυνες, πίεσαν από το σερβίς και με αποτελεσματικές επιθέσεις κατάφεραν να πάρουν μεγάλη διαφορά ασφαλείας στον αγώνα. Κάπου εκεί, η Σοφία Παναγιάρη έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν και οι μικρότερες κοπέλες που προέρχονται από τις ακαδημίες του Συλλόγου. Το σετ τελείωσε με 25-9 για τον ΓΣ Μουζακίου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο τρίτο σετ και πάλι οι κορασίδες του Μουζακίου είχανε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Με πίεση από το σερβίς και επιθέσεις από όλες τις θέσεις κατάφεραν να είναι μπροστά στο σκορ με τα κορίτσια του ΑΣ Φαρσάλων να προσπαθούν, έβγαλαν πολλές άμυνες χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι παραπάνω. Το αποτέλεσμα 25-18.

Το τέταρτο σετ του αγώνα έμοιαζε κατά πολύ με το δεύτερο. Τα κορίτσια του ΓΣ Μουζακίου με την καλή ψυχολογία της ανατροπής και πάλι πίεσαν από το σερβίς, βγάλανε άμυνες, βρήκαν καλές επιθέσεις και γρήγορα πήραν διαφορά ασφαλείας με τις μικρές των ακαδημιών να παίρνουν ακόμη μία φορά συμμετοχή στον αγώνα και στο σετ που έκλεισε με 25-12.

Ήταν μία εξαιρετική χρονιά για τις Κορασίδες του ΓΣ Μουζακίου που με καλές εμφανίσεις έφτασαν και κατέλαβαν την δεύτερη θέση του 3ου Ομίλου και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των 8, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα τον πρώτο του 2ου Ομίλου ΑΟ Σκοπέλου, για την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας. Σύμφωνα με την προκήρυξη ο αγώνας θα γίνει στην έδρα του ΑΟ Σκοπέλου.

Αποτέλεσμα όλων αυτών η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα αγωνιστικά τμήματα από τη Σοφία Παναγιάρη, αλλά και στα προαγωνιστικά τμήματα από τη Λίλια Ρακοβίτη.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλης» δείχνει πλέον ότι έχει βάλει καλές βάσεις στα τμήματα του βόλει και σίγουρα στο μέλλον θα μας εκπλήξει ευχάριστα.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία Δήμου Μουζακίου και ΑΝΚΑ για νέες συνέργειες και δράσεις
Επόμενο άρθρο Γιώργος Κωτσός: Η κτηνοτροφία στυλοβάτης της υπαίθρου χώρας