Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκαν 7 περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων


Από το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων εξιχνιάστηκαν -7- περιπτώσεις κλοπής, -5- τετελεσμένες και -2- σε απόπειρα, ενώ συνελήφθησαν την 18/19-12-2022, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, -3- ημεδαποί, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος -1- ακόμη ημεδαπού, σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για διακεκριμένη κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, την 18-12-2022 το βράδυ στους Σοφάδες, οι δύο από τους συλληφθέντες κατελήφθησαν, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, να κατέχουν ηχεία στερεοφωνικού συστήματος, -2- ζευγάρια παπουτσιών και άλλα αντικείμενα, τα οποία, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει από οικία ημεδαπού στους Σοφάδες, μαζί με τον τρίτο συλληφθέντα. Τα προαναφερόμενα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Επιπρόσθετα, από την προοδευτική αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες με τον τέταρτο ημεδαπό, ενεργώντας με την ίδια ή διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, κατά το χρονικό διάστημα από 06-12-2022 έως 17-12-2022 στους Σοφάδες και την ευρύτερη περιοχή τους, αφαίρεσαν συνολικά από δύο οικίες, σούπερ μάρκετ και εκκλησία, διάφορα αντικείμενα (τηλεόραση, ηλεκτρική κουζίνα κ.α.), τρόφιμα, αλκοολούχα ποτά, απορρυπαντικά, το χρηματικό ποσό των -7- ευρώ κ.ά.

Παράλληλα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε κάβα ποτών, προκαλώντας φθορές στην εξωτερική πόρτα, ενώ επιπλέον, σε άλλη περίπτωση, προκάλεσαν φθορά σε πόρτα υποσταθμού της ΔΕΗ εντός σχολικής μονάδας, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

 

Προηγούμενο άρθρο Φιλανθρωπική γιορτή αγάπης από τα κατηχητικά της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας