Ειδήσεις

Γαλαγάλεια και Γαλαγάλεια Junior στις 16 και 17 Απριλίου


Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.), διοργανώνει κάθε χρόνο τους κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών με την επωνυμία “Γαλαγάλεια και Γαλαγάλεια Junior 2022”, που φέτος θα διεξαχθούν 16 και 17 Απριλίου 2022.

Οι αθλητές που συμμετέχουν αριθμούν περίπου τους 500 και είναι ηλικίας 7, 8, 9, 10, 11 και 12 ετών. Οι προσκεκλημένοι και οι γονείς των αθλητών θα είναι περίπου στους 2000 σύμφωνα με τα στοιχεία των παρελθόντων ετών.

Οι κολυμβητικοί αγώνες “Γαλαγάλεια” έχουν μια ιστορία 18 χρόνων και απαιτείται από όλους η προσπάθεια να τους κρατήσουμε ζωντανούς βοηθώντας παράλληλα στην ανάπτυξη του αθλήματος και την οικονομία στην περιοχή μας.

Οι τομείς της επιχειρηματικότητας  που επωφελούνται από την διεξαγωγή των αγώνων είναι οι επιχειρήσεις εστίασης, τα καφέ της πόλης, τα πρατήρια καυσίμων, τα fast  foods,  τα  περίπτερα,  τα Super Markets, τα  ξενοδοχεία  και  όλες  εκείνες  οι  επιχειρήσεις  που ασχολούνται με την τέλεση των αγώνων (αφίσες, φωτογραφίες, εκτυπώσεις, διαφημιστικό υλικό).

Παράλληλα προβάλλονται κατά τη διάρκεια των αγώνων οι ομορφιές και τα προϊόντα του τόπου μας προκειμένου να αναπτυχθεί ο τουρισμός και η προώθηση των τοπικών προϊόντων. Κατά το 2019 όπου έγιναν και οι τελευταίοι αγώνες, τα “Γαλαγάλεια” και οι “Εαρινοί Αγώνες”, έδωσαν μια ανάσα στην τοπική οικονομία.

 

Προηγούμενο άρθρο Αποτελέσματα rapid tests στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο 6o Πανελλήνιο Συνέδριο Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης